<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=555857&amp;fmt=gif">

Inhousedag

Wat komt er aan bod?

Kom naar de Valori Inhousedag op 2 december a.s. en maak kennis met Valori. Door o.a. het spelen van dé Valori Game maak je kennis met ons werkveld, onze consultants en kom je te weten wat werken bij Valori inhoudt; tevens vertellen we je meer over het traineeship mits voor jou van toepassing. De Valori Game daagt je intellectueel uit binnen de expertises business analyse, functioneel beheer en testen. Tevens krijg je alle informatie over hoe je begeleid wordt en welke mogelijkheden er zijn om jezelf verder te ontwikkelen tot die professional die jij voor ogen hebt. Verder ga je speeddaten met een aantal Valorianen.

SinterklaasHet thema van deze Inhousedag, hoe kan het ook anders rond deze tijd, is Sinterklaas. Dus neem een extra schoen mee of trek ze lekker uit en wie weet, tref jij aan het einde van de avond iets lekkers in je schoen...

Kortom: it’s all-in the game!

Hoe ziet de dag eruit?

14:45 uur: Inloop en ontvangst bij Valori;
15:00 uur: Start van het programma;
15:15 uur: Start Valori Game;
17:30 uur: Uitleg traineetraject of uitleg tribes en begeleiding;
18:00 uur: Speeddaten met Valori consultants;
19:00 uur: Eten en borrelen……

                                               zolang het gezellig is

Nieuwsgierig?

Is je interesse gewekt en wil je meer weten over Valori, meld je dan aan voor onze Inhousedag op 2 december en kom kennis maken. Je kunt uiteraard ook alvast op onze website kijken voor meer informatie over het traineeship dat 1 februari 2020 start en onze andere vacatures.

We hopen je graag te ontmoeten op 2 december!

Vanwege het interactieve karakter is slechts een aantal plaatsen beschikbaar, meld je daarom snel aan. Je ontvangt per email een bevestiging van inschrijving.

Locatie

kantoor Valori
Orteliuslaan 1000
3528 BD Utrecht
 

Routebeschrijving

Meld je hier aan:

Aanmelden